Ir para o conteúdo principal
Ir para o menu de navegação principal
Ir para o rodapé
Open Menu
Edição Atual
Edições Anteriores
Notícias
Sobre
Sobre a Revista
Equipe Editorial
Aos Leitores
Aos Autores
Aos Bibliotecários
Submissões
Contato
Buscar
Sobre este sistema de publicação
Cadastro
Acesso
Início
/
Arquivos
/
v. 15 n. 2 (2022): 23ª Edição - Tecnologia
v. 15 n. 2 (2022): 23ª Edição - Tecnologia
Edição Especial
A indústria e os Objetivos de Desenvolvimento Sustentável
DOI:
https://doi.org/10.18624/etech.v15i2
Publicado:
2022-09-30
Edição completa
Editorial
Artigos
Preparation of in-house reference material of Fe, Ca, Ni, and Si in carbon samples from an aluminum industrial facility and the results of a proficiency test
Marcos Moura, Sirlane Aparecida Abreu Santana
PDF (English)
DOI:
https://doi.org/10.18624/etech.v15i2.1169
4K cinema: a technological innovation in the film industry
Aldrin Santana
PDF
PDF (English)
DOI:
https://doi.org/10.18624/etech.v15i2.1199
The evaluation of rhodamine FRBT dye removal by adsorption using coffee grounds as an adsorbent material
Tania Maria Costa, Vanessa Oliveira de Deus Tomé
PDF (English)
PDF
DOI:
https://doi.org/10.18624/etech.v15i2.1202
Green marketing: an analysis of sustainable criteria in fashion brands
Laura Pedri Pereira, Thaissa Schneider, Gabriele Cristina Zanghelini
PDF (English)
PDF
DOI:
https://doi.org/10.18624/etech.v15i2.1204
Improvement alternatives for monitoring the efficiency of industrial operations from the perspective of strategic indicators: a case study in a metal-mechanic industry in western Santa Catarina
Vanessa Quadros
PDF (English)
PDF
DOI:
https://doi.org/10.18624/etech.v15i2.1207
The production of sauce from minimally processed cabotiá (cucurbita moschata) pumpkin by-product
Creciana Maria Endres, Charlise da Fonseca, Eliton Tobias Delalibera, Everton Luis Bée, Josiane Bergamaschi, Tainara da Luz
PDF (English)
PDF
DOI:
https://doi.org/10.18624/etech.v15i2.1211
Use of silver film from coffee in the production of crunchy flakes
Suzane Miorelli, Creciana Maria Endres, Ligia Chitolina, Indianara Cristina Dias
PDF (English)
PDF
DOI:
https://doi.org/10.18624/etech.v15i2.1213
Biofabricação: um horizonte sustentável para o mundo da moda
Dra. Cristiane Stegemann, Dra. Aline da Rosa Almeida, Dr. Henrique de Souza Medeiros
PDF
DOI:
https://doi.org/10.18624/etech.v15i2.1214
Youth vocational education learns - students’ perception of the united nations’ sustainable development goals
Nahuan Alaff Virgino Soares, Luana Leopoldo Santos
PDF (English)
PDF
DOI:
https://doi.org/10.18624/etech.v15i2.1218
Nanotechnology innovation in bioactive packaging for perishable foods - a review
Lilian Raquel Moretto Ferreira, Ligia Chitolina, Indianara Cristina Dias, Creciana Maria Endres, Marcia Adriana Tomaz Duarte
PDF (English)
PDF
DOI:
https://doi.org/10.18624/etech.v15i2.1219
Enviar Submissão
Enviar Submissão
Idioma
Português (Brasil)
English
Español (España)
RedesSociais
Siga-nos
Mais Lidos
Processo de extração das proteínas de soro de leite para produção de concentrado proteico
307
A ferramenta bow-tie no gerenciamento de riscos em projetos
212
A contribuição do Design Thinking na educação
188
Pesquisa científica: conhecimento e percepção dos acadêmicos de administração em Caxias do Sul
154
Modelos de rotação do ensino híbrido: estações de trabalho e sala de aula invertida
115
Palavras-chave
Apoio
Apoio: