Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Current
Archives
Notícias
About
About the Journal
Editorial Team
Aos Leitores
Aos Autores
Aos Bibliotecários
Submissions
Contact
Search
Sobre este sistema de publicação
Register
Login
Home
/
Archives
/
Vol. 15 No. 2 (2022): 23ª Edição - Tecnologia
Vol. 15 No. 2 (2022): 23ª Edição - Tecnologia
Edição Especial
A indústria e os Objetivos de Desenvolvimento Sustentável
DOI:
https://doi.org/10.18624/etech.v15i2
Published:
2022-09-30
Full Issue
Editorial (Português (Brasil))
Artigos Artigos
Preparation of in-house reference material of Fe, Ca, Ni and Si in carbon sample from an aluminum industry and results of a proficiency test
Marcos Moura Silva, Sirlane Aparecida Abreu Santana
PDF
DOI:
https://doi.org/10.18624/etech.v15i2.1169
4K cinema: a technological innovation in the film industry
Aldrin Santana
PDF (Português (Brasil))
PDF
DOI:
https://doi.org/10.18624/etech.v15i2.1199
EVALUATION OF RHODAMINE FRBT DYE REMOVAL BY ADSORPTION USING COFFEE GROUNDS AS ADSORBENT MATERIAL
Tania Maria Costa, Vanessa Oliveira de Deus Tomé
PDF
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.18624/etech.v15i2.1202
Green marketing: an analysis of sustainable criteria in fashion brands
Laura Pedri Pereira, Thaissa Schneider, Gabriele Cristina Zanghelini
PDF
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.18624/etech.v15i2.1204
Improvement alternatives for monitoring the efficiency of industrial operations from the perspective of strategic indicators: a case study in a metal-mechanic industry in western Santa Catarina
Vanessa Quadros
PDF
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.18624/etech.v15i2.1207
The Production of sauce from minimally processed cabotiá pumpkin by-product
Creciana Maria Endres, Charlise da Fonseca, Eliton Tobias Delalibera, Everton Luis Bée, Josiane Bergamaschi, Tainara da Luz
PDF
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.18624/etech.v15i2.1211
Use of silver film from coffee in the production of crunchy flakes
Suzane Miorelli, Creciana Maria Endres, Ligia Chitolina, Indianara Cristina Dias
PDF
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.18624/etech.v15i2.1213
Biofabrication: A sustainable horizon for the fashion world
Cristiane Stegemann, Aline da Rosa Almeida, Henrique de Souza Medeiros
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.18624/etech.v15i2.1214
Youth vocational education learns - students’ perception of the united nations’ sustainable development goals
Nahuan Alaff Virgino Soares, Luana Leopoldo Santos
PDF
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.18624/etech.v15i2.1218
Nanotechnology innovation in bioactive packaging for perishable foods - a review
Lilian Raquel Moretto Ferreira, Ligia Chitolina, Indianara Cristina Dias, Creciana Maria Endres, Marcia Adriana Tomaz Duarte
PDF
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.18624/etech.v15i2.1219
Make a Submission
Make a Submission
Language
Português (Brasil)
English
Español (España)
RedesSociais
Follow us
Most Read
Processo de extração das proteínas de soro de leite para produção de concentrado proteico
316
Modelos de rotação do ensino híbrido: estações de trabalho e sala de aula invertida
149
Pesquisa científica: conhecimento e percepção dos acadêmicos de administração em Caxias do Sul
144
A contribuição do Design Thinking na educação
115
Gestão da qualidade na educação
114
Keywords
Apoio
Apoio: