Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Current
Archives
Notícias
About
About the Journal
Editorial Team
Aos Leitores
Aos Autores
Aos Bibliotecários
Submissions
Contact
Search
Sobre este sistema de publicação
Register
Login
Home
/
Archives
/
Vol. 2 No. 1 (2009): 3ª Edição - Tecnologia
Vol. 2 No. 1 (2009): 3ª Edição - Tecnologia
DOI:
https://doi.org/10.18624/e-tech.v2i1
Published:
2009-06-05
Editorial Editorial
SENAI/SC contribui com a produção técnico-científica
Sérgio Roberto Arruda
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.18624/e-tech.v2i1.106
Artigos Artigos
Analysis of electrical energy saving in the industries of the metal-mechanical sector of the Upper Itajaí Valley
Sidnei Luciano Raduenz, Eduardo Deschamps, Adriano Péres
1-15
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.18624/e-tech.v2i1.61
The importance of innovation projects portfolio review for organizations
Charles Anderson Prada, Aline França Abreu, Dorzeli Trzeciak, Pedro Felipe Abreu
16-32
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.18624/e-tech.v2i1.63
Techiques applied in textual search engines
Raphael Winckler De Bettio, Alejandro Martins Rodriguez
33-48
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.18624/e-tech.v2i1.47
Relatos de Pesquisa Relatos de Pesquisa
Develop a micro supervisory systemc
applied to the natural gas transport
Vitor Luis Rodrigues Barbosa
49-65
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.18624/e-tech.v2i1.67
People management in food services
focus on motivation and leadership for food safety and qualit
Lastenia Fonseca Vicente
66-80
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.18624/e-tech.v2i1.57
Case Case
Automation and competitiveness
an italian case study
Giovanni Maria Arrigone, Marco Arrigone, Cristine do Nascimento Mutti
81-95
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.18624/e-tech.v2i1.64
Resenha Resenha
Future challenges in global harmonization of food safety legislation
Cyleni Regattieri Abreu de Souza
96-104
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.18624/e-tech.v2i1.53
Make a Submission
Make a Submission
Language
Português (Brasil)
English
Español (España)
RedesSociais
Follow us
Most Read
Processo de extração das proteínas de soro de leite para produção de concentrado proteico
295
A ferramenta bow-tie no gerenciamento de riscos em projetos
158
ISO 30401:2018
150
Gestão da qualidade na educação
140
A contribuição do Design Thinking na educação
120
Keywords
Apoio
Apoio: