Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Current
Archives
Notícias
About
About the Journal
Editorial Team
Aos Leitores
Aos Autores
Aos Bibliotecários
Submissions
Contact
Search
Sobre este sistema de publicação
Register
Login
Home
/
Archives
/
2012: Edição Especial - Alimentos
2012: Edição Especial - Alimentos
DOI:
https://doi.org/10.18624/e-tech.v0i0
Published:
2012-02-23
Editorial Editorial
Editorial
Sérgio Roberto Arruda
i-i
PDF (Português (Brasil))
Artigos Artigos
Safety evaluation of the pasta in specialized industrial food service in transported meals in Distrito Federal
Alessandra Sacramento dos Santos Machado, Andréa Clara Spoladore Damian, Katherine Helena Oliveira de Matos
1-13
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.18624/e-tech.v0i0.204
Study case: evaluation of the food labelling legislation in Brazil and New Zealand
Fernanda Floriani Peyerl, Katherine Helena Oliveira de Matos
14-25
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.18624/e-tech.v0i0.203
Economic impact from convictions post-mortem total and partials in a poultry slaughterhouse
Marina Manfroi Maschio, Simone Moraes Raszl
26-38
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.18624/e-tech.v0i0.208
Validation of the thermic process from the fruit prepared beverage: smoothies
Renata Maria Moreira, Andrea Clara Spoladore Damian
39-47
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.18624/e-tech.v0i0.206
Analysis of the good manufacturing implementation in an animal food industry
Sandra Eldi de Oliveira Vargas, Simone Moraes Raszl
48-68
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.18624/e-tech.v0i0.201
Correlation analysis between the range of conformity to gap and milk safety
Silvia Panetta Nascimento, Simone Moraes Raszl
69-85
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.18624/e-tech.v0i0.200
Evaluation of the parameters for release for consumption of canned palm from royal palm tree (roystonea oleracea)
Susana Irusta Mendez, Andrea Clara Spoladore Damian
86-97
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.18624/e-tech.v0i0.207
Evaluation of the correlation between the presence of plagues and prevelence of salmonella in a fishmeal company
José Humberto de Souza, Simone Moraes Raszl
98-112
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.18624/e-tech.v0i0.202
Make a Submission
Make a Submission
Language
Português (Brasil)
English
Español (España)
RedesSociais
Follow us
Most Read
Processo de extração das proteínas de soro de leite para produção de concentrado proteico
407
ISO 30401:2018
197
A ferramenta bow-tie no gerenciamento de riscos em projetos
188
A contribuição do Design Thinking na educação
162
Pesquisa científica: conhecimento e percepção dos acadêmicos de administração em Caxias do Sul
156
Keywords
Apoio
Apoio: